Fra produktionsskole til læreplads

Michelle fra Sønderborg Produktionshøjskole
i lære som kok

Michelle Rixen Henriksen, der går på Sønderborg Produktionshøjskole får elevplads som kok på den landskendte restaurant Fakkelgården.

Michelle på 20 år, startede tilbage i august 2016 på SPH, hvor hun meget naturligt valgte køkkenværkstedet, da hun altid har været interesseret i madlavning. Tidligere har hun taget grundforløb som ernæringsassistent, så det var den vej hun ville.

Efter et kort praktikophold i køkkenet hos Gendarmeriet, hvor hun arbejdede sammen med en kok fra Fakkelgården, blev kokken så importeret, at de snakkede læreplads hos Fakkelgården.

Michelle kom på prøve og gjorde det så overbevisende, at hun senere fik en læreplads. Hun er mega stolt og glad for at det lykkedes for hende.

”Miljøet er meget intenst og de skiftende arbejdstider er noget man lige skal vende sig til”, udtaler Michelle. Lone som er leder på køkkenværkstedet fortæller at Michelle fra starten viste interesse og flair for faget, så det er dejligt at det lykkedes for hende. Sønderborg Produktionshøjskole ønsker Michelle tillykke og alt held i fremtiden.

Uddannelsen som kok tager 3 år og 9 måneder. Man starter på grundforløbet der varer 20 uger. Når man har gennemført og bestået grundforløbet og fundet en praktikplads, kan man begynde på uddannelsens hovedforløb.